¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit presenta els Premis a l'Excel•lència del Cafè

Oikocredit presenta els Premis a l'Excel•lència del Cafè

martes, 28 de junio de 2016

La nit del divendres 24 de juny, la Speciality Coffee Association of Europe (SCAE) va celebrar els premis anuals de l'excel·lència a Dublín, Irlanda, com a part de l'esdeveniment Mundial del Cafè del 2016. Els premis d'aquest any van ser patrocinats per Oikocredit.

La directora de relacions amb els inversors i d'acompliment social d’Oikocredit Internacional, Ging Ledesma, va representar Oikocredit en la cerimònia i va lliurar els cinc premis de la indústria."Oikocredit és un dels inversors socials líders en el finançament de cafè," va apuntar. "El nostre patrocini d'aquests premis reflecteix el compromís de donar suport i promoure pràctiques sostenibles a la indústria del cafè."

Els Premis a l'Excel•lència van ser presentats als membres de la comunitat cafetera que han destacat en un àrea particular de la indústria. El Comitè per al Desenvolupament Internacional de SCAE va seleccionar els cinc guanyadors dels 192 inscrits de tot el món.

Els cinc premis van ser per a:

  • Premi Jove Empresari: Henry Wilson, The Perfect Grind

Henry Wilson és el fundador i CEO de Perfect Daily Grind.com, una publicació digital de cafè dedicada a augmentar la consciència dels cafès especials i el treball per produir-ho.

  • Premi Educador Apassionat: Chiara Bergonzi, instructora independent

Chiara Bergonzi és una instructora independent ben considerada que treballa en la indústria del cafè des de fa molts anys. El seu paper com a instructora li permet compartir el coneixement, passió i energia per al cafè.

  • Premi a la Innovació: Pete Southern, creador de PUSH Tamper

Pete Southern va inventar PUSH Tamper, un dispositiu que ajuda als baristas piconar millor, millorant així la qualitat de la beguda. El piconament és el procés de compactació del cafè mòlt abans de la preparació.

  • Premi al Treball per a la Sostenibilitat: Benjamin Weiner, Gold Mountain Coffee Growers LLC

Benjamin Weiner és el President / CEO de Gold Mountain Coffee Growers LLC, una empresa social de comerç directe que connecta els productors de cafè a Nicaragua amb els torradors de cafè a Estats Units i Europa.

  • Premi a la Trajectòria: Edy Bieker, director d'operacions i cap dels departaments de qualitat i formació a Sandalj

Edy Bieker va rebre aquest premi en reconeixement a la seva llarga carrera a Sandalj, la seva experiència i coneixement de l'ofici, i el seu enfocament de tota la vida en la promoció de la qualitat.

Durant més de 40 anys de Oikocredit ha finançat socis agrícoles que donen suport als petits agricultors. A 31 de desembre de 2015, la cartera agrícola de Oikocredit havia assolit els 113,3 milions d'euros amb el cafè com a producte amb un finançament més elevat. Oikocredit no només ofereix préstecs i inversions de capital sinó que també proporciona el desenvolupament de capacitats per als socis agrícoles.

« Atrás