¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit publica els resultats socials del 2015

Oikocredit publica els resultats socials del 2015

cover-spm-report-2015-es.jpgjueves, 21 de julio de 2016

Oikocredit ha fet públic els resultats d'acompliment social del 2015 en una conferència de premsa a Amsterdam. La directora d'acompliment social d'Oikocredit i directora executiva interina, Ging Ledesma, ha presentat les dades als mitjans de comunicació, en els quals ha destacat el creixement d'un 22% en l'activitat de la cooperativa a països de baixos ingressos.

A través de les organitzacions sòcies de microfinances d'Oikocredit, s'ha assolit la xifra de 46 milions de persones beneficiades. D'aquests 46 milions de clients de microfinances, el 86% són dones, el 51% viuen en zones rurals i el 28% són actius en l'agricultura.

Oikocredit també ha donat suport a 91 organitzacions de comerç just el 2015, amb una inversió total de 52 milions d'euros –un increment del 24% en relació a l'any anterior--. El 2015, Oikocredit ha dut a terme 140 activitats de desenvolupament de capacitats i assistència tècnica, amb un valor total d'1,7 milions d'euros.

> Llegeix la nota de premsa completa
> Descarrega't l'informe d'Acompliment Social del 2015

Resultats socials d'Oikocredit 2015. Finances Ètiques a països de baixos ingressos. Infografia.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
informe-de-desempeno-social-oikocredit-20151.3 MBapplication/pdfdownload

« Atrás