Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit Live: Fer front al canvi climàtic, però com?

« Enrere

Oikocredit Live: Fer front al canvi climàtic, però com?

Cartel para linkedin.pngdijous, 25 de de maig de 2023

El canvi climàtic està tenint un profund impacte en l'agricultura. Els petits agricultors i agricultores de cafè i cacau s'enfronten a reptes com ara sequeres, inundacions i malalties que afecten les seves collites.
Què poden fer per adaptar-se a aquests canvis? I poden les organitzacions sòcies d'energies renovables d’Oikocredit ajudar a mitigar els efectes del canvi climàtic?

Uneix-te a nosaltres en la segona edició de la nostra sèrie d'esdeveniments en línia Oikocredit Live per a debatre aquestes i altres qüestions. L’acte es durà a terme el dimarts 13 de juny de les 19:30h a les 21:00h (CEST).

Programació de l’acte
Començarem l’acte amb una breu introducció sobre el finançament i suport d'Oikocredit a projectes d’energia renovable i agricultura.

Aprendràs sobre...
La Claudia Vasque i en Gilmar Castillo de la nostra organització sòcia Norandino (Perú) t'explicaran com el seu projecte de cafè sostenible fa costat als agricultors i agricultores que s'enfronten al canvi climàtic.

I de Burn (Kenya), organització sòcia d'Oikocredit en energies renovables, aprendràs com els aparells de cuina de baix consum estan millorant la vida dels seus clients i clientes.

I amb un espai per a les teves preguntes
Després de les presentacions, podràs fer les teves preguntes i parlar amb els ponents.

No et perdis aquest inspirador i formatiu acte que de ben segur et motivarà a prendre accions per crear un futur més sostenible.

L’acte serà en anglès, amb interpretació simultània al castellà, a càrrec de la cooperativa Koinós.

Ponents:
- Gilmar Castillo, Director d’Investigació i Desenvolupament a Norandino.
- Claudia Vasque, Directora del Departament de Reforestació de Norandino.
- Aldo Risco, Responsable d’inversions a Oikocredit Internacional.
- Portaveu de Burn (pendent de confirmar)
- James Todd, Director d’Energies Renovables a Oikocredit Internacional.

Moderació:
Helena Funk, Responsable d'Educació i Relacions Públiques d’Oikocredit Ostdeutscher Förderkreis

Inscriu-te a l'acte en línia a través d'aquest enllaç: https://forms.office.com/e/U0FBKCNTYW

cartell-oikocredit-webinar-renovables

Acte coorganitzat amb LaCoordi.cat. Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Diputació de Barcelona.

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

febrer 2024

gener

desembre 2023

novembre

octubre