Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Activitats d’Oikocredit a prop teu

« Enrere

Activitats d’Oikocredit a prop teu

FEDCO-GH-031dimecres, 23 de de febrer de 2022

Dins del treball d’enguany per impulsar Oikocredit a nivell estatal, les tres associacions de suport (Catalunya, Sevilla i Euskadi) més el grup de voluntariat de Madrid, hem dissenyat un conjunt d'activitats que van des de l'assistència a fires, tastos de xocolata i cafè de Comerç Just i també unes jornades viatgeres.

Tornarem a estar prop de la gent en fires com Biocultura a Barcelona, Madrid i Sevilla, o Bioterra a Euskadi. Ja tenim les primeres dates en la nostra agenda.

A més, per a celebrar la tornada a la presencialitat, ho farem d’una manera dolça ja que organitzarem tastos de xocolata de Comerç Just a Bilbao, Barcelona, Madrid, Sevilla, Màlaga i València. El proper tast serà el dia 2 de maig a les 18:30h a la Lleialtat Santsenca. (Per més informació i inscripcions, fes clic aquí)

També hem dissenyat una exposició fotogràfica sobre els microcrèdits i projectes finançats per Oikocredit arreu del món, a través de la qual coneixerem com diverses persones han millorat les seves vides gràcies a les microfinances. L’anirem exposant per diversos llocs de tot el territori.

Finalment, volem innovar i enguany portarem a terme unes Jornades Viatgeres, en les quals a través dels relats de persones viatgeres, anirem coneixent diverses entitats a les que Oikocredit dóna suport als països del Sud. El proper 12 de maig a les 18:30h en portarem a terme una a la llibreria Altaïr de Barcelona, junt amb l’Alberto Campa, que ha viatjat pràcticament per tot el món. (Més informació aquí)

Seguint també l'experiència dels webinars internacionals que vam organitzar l'any passat dins el projecte d’internacionalització de les Finances Ètiques subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona, n’anirem portant a terme diferents al llarg de l’any.

Estem organitzant moltes activitats en les quals podrem estar juntes i compartir amb vosaltres el que fem per a impulsar canvis en positiu a través de la inversió en les persones. Estigueu atentes als propers butlletins electrònics i a les nostres xarxes socials!

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

febrer 2024

gener

desembre 2023

novembre

octubre