Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

IDH Farmfit Fund i Oikocredit co-inverteixen a Aldea Global per a fer costat als petits productors de cafè de Nicaragua

IDH Farmfit Fund i Oikocredit co-inverteixen a Aldea Global per a fer costat als petits productors de cafè de Nicaragua

aldea-global-checking-470-20140109.jpgdimarts, 30 de de novembre de 2021

IDH Farmfit Fund i Oikocredit estan proporcionant un préstec sindicat de 3,2 milions de dòlars a l'Associació Aldea Global Jinotega, una associació de petits agricultors nicaragüencs que produeix i exporta cafè especial de comerç just i orgànic dels seus membres a Àsia, Europa i els Estats Units.
Aldea Global utilitzarà el préstec conjunt de vuit anys per a construir i equipar el seu nou benefici de cafè sec amb tecnologia d'avantguarda, la qual cosa redundarà en una millor qualitat i productivitat del cafè i en un augment dels ingressos dels 6.200 agricultors d’Aldea Global.
José Augusto Cordón, Director d'Inversions d'Oikocredit, va dir: "Estem molt contents de reforçar el nostre suport a Aldea Global, organització sòcia d'Oikocredit des de 2007, amb aquesta nova inversió a llarg termini. Els beneficis per als petits productors són clars, amb millores en l'eficiència i la qualitat que es tradueixen en millors ingressos i estàndards ambientals més alts. A més, la nostra primera col·laboració a Amèrica Llatina amb IDH Farmfit Fund ha estat una excel·lent experiència, i esperem continuar enfortint la nostra cooperació amb ells."
Llegeix el comunicat de premsa aquí >

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

maig 2023

abril

març

febrer

gener