Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Mirjam 't Lam nombrada Directora General de Oikocredit

« Back

Mirjam 't Lam nombrada Directora General de Oikocredit

Mirjam 't Lamdimarts, 16 de de novembre de 2021

Mirjam 't Lam ha sido nombrada Directora General de Oikocredit, y empezará su trabajo a partir del 1 de diciembre de 2021.

Mirjam se unió a Oikocredit en noviembre de 2020 como Directora de Finanzas y Riesgos y también ha estado sirviendo como Directora Ejecutiva Interina de Oikocredit desde agosto de 2021.

Tiene 20 años de experiencia en inversiones de impacto y servicios financieros, incluyendo roles comerciales y estratégicos y gobernanza ejecutiva y no ejecutiva, también a nivel internacional.

Cheryl Jackson, Presidenta del Consejo de Supervisión de Oikocredit, dijo: "Mirjam era una candidata excepcional para el puesto de Directora Ejecutiva de Oikocredit por su liderazgo financiero y su importante trayectoria en la financiación del desarrollo. También destacó por su pasión por el inestimable trabajo que realiza nuestra cooperativa".

Lee más en el comunicado de prensa >>

« Back

Arxiu

« Previous Next »

abril 2024

març

febrer

gener