Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit va participar a Biocultura ON

« Enrere

Oikocredit va participar a Biocultura ON

logo_bioculturaOn2020.pngdimecres, 27 de de gener de 2021

Les tres associacions de suport i l'equip de voluntariat de Madrid, vam participar en la versió en línia de Biocultura 2021 que es va celebrar del 21 al 23 de gener..
La pandèmia ha obligat les finances ètiques a reinventar-se. Per això, Oikocredit Catalunya, Sevilla, Euskadi i el grup de voluntariat de Madrid vam participar a la fira Biocultura On 2021.

Estand-Biocultura-ON-Oikocredit.jpg

En ella vam atendre un estand virtual en el qual vam compartir informació sobre el que fem en diferents àmbits, com les finances inclusives, l'agricultura sostenible, el Comerç Just o les energies renovables.

Precisament durant la fira vam oferir la xerrada "Endollades a les energies renovables a traves de les finances ètiques", dinamitzada pel coordinador d'Oikocredit Euskadi, el Joseba Larriba, en la qual es van poder veure el treball de diverses empreses i cooperatives a les que Oikocredit dóna suport en aquest sector.

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

febrer 2024

gener

desembre 2023

novembre

octubre