Oikocredit inverteix en l'empresa fintech brasilera BizCapital, com a part d'una ronda de finançament de 15 milions $USD

Oikocredit inverteix en l'empresa fintech brasilera BizCapital, com a part d'una ronda de finançament de 15 milions $USD

1200px-Bizcapital-logo.svg.pngdimarts, 27 de d’octubre de 2020

L'inversor d'impacte social Oikocredit ha adquirit una participació minoritària a BizCapital, un dels principals prestadors en línia per a pimes al Brasil.


BizCapital, una plataforma digital de préstecs per a petites i mitjanes empreses (pimes) al Brasil, ha completat una ronda de finançament de la sèrie B de 15 milions de dòlars. Els ingressos d'aquesta ronda acceleraran l'expansió comercial de BizCapital i milloraran els seus canals de distribució per a atendre un nombre encara major de pimes.
Amb aquesta inversió, Oikocredit reforça el seu compromís de donar suport a la inclusió financera de les pimes a Amèrica Llatina, fent costat a empreses innovadores i àgils de tecnologia financera. "A Oikocredit, estem molt entusiasmades per entrar en aquesta nova associació i donar suport al creixement de BizCapital i la creació de llocs de treball al Brasil. La missió de la companyia d'inclusió financera responsable està molt alineada amb el nostre objectiu de maximitzar l'impacte social", diu Nicolás Arrosa d’Oikocredit.


Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (en anglès) >

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de setembre 2021

de juny

de maig

d’abril

de març

de febrer

de gener

de desembre 2020

de novembre