Oikocredit i el nou coronavirus (Covid-19)

Oikocredit i el nou coronavirus (Covid-19)

Thos-Gieskes-web.jpg

Thos Gieskes, Director Executiu, Oikocredit

dilluns, 16 de de març de 2020

A mesura que es desenvolupa la pandèmia de coronavirus, cada vegada hi ha més incertesa sobre les seves conseqüències. Estem veient vides i formes de vida afectades a tot el món, tant als països rics com als països empobrits.

Oikocredit fa un seguiment molt rigorós de la situació a mesura que evoluciona. Seguim les directrius de salut pública emeses per les autoritats dels països on treballem, mantenint la seguretat i la salut del nostre personal com a principal prioritat. En cas que es produïssin esdeveniments de força major, tenim plans de contingència ja preparats per afrontar-los.

Continuem valorant els efectes potencials sobre les activitats empresarials d’Oikocredit. També continuarem fent un seguiment de la situació amb les nostres organitzacions sòcies i les assistirem quan sigui possible. Seguim mantenint als membres i a les persones inversores informades a través dels nostres canals de comunicació habituals.

En Thos Gieskes, Director Executiu d’Oikocredit, afirma: “Com ha estat el cas dels 45 anys d’història d’Oikocredit, la nostra perspectiva i el suport que oferim a les nostres organitzacions sòcies són a llarg termini, i l’impacte social i la sostenibilitat financera segueixen sent la nostra prioritat. Amb la nostra llarga trajectòria als mercats emergents i la nostra presència local, estem segurs que podrem continuar la nostra feina en moments d’incertesa.”

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de setembre 2021

de juny

de maig

d’abril

de març

de febrer

de gener

de desembre 2020

de novembre