Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Meta a l'Índia: Avantposar les persones als guanys transformant el sector financer

« Enrere

Meta a l'Índia: Avantposar les persones als guanys transformant el sector financer

ESA-IN-20.jpgdilluns, 26 de de febrer de 2018

Oikocredit i Maanaveeya, una filial índia de Oikocredit, en col·laboració amb l'Aliança Global per a la Banca en Valors (AGBV) seran co-amfitrions d'una cimera el 23 de febrer de 2018 a Hyderabad, Índia, per destacar les oportunitats perquè les institucions de microfinances (IMF's) esdevinguin petits bancs financers (SFB) sense deixar de ser fidels a la seva missió social. L'esdeveniment reuneix representants de 15 institucions financeres / parts interessades en tota l'Índia.

La AGBV avantposa les persones als guanys, a través d'una major transparència i l'ús de les finances per promoure el desenvolupament econòmic, social i ambiental sostenible. Oikocredit es va convertir en membre de l'AGBV al gener de 2017 i, a través d'aquest esdeveniment, busca facilitar la connexió entre els seus socis, que han fet la transició o estan en transició als bancs, i l'AGBV. La combinació de la forta xarxa de lobby de AGBV i la riquesa de coneixement amb l'enfocament d'Oikocredit en l'exercici social i la inclusió financera proporciona un marc a través del qual els bancs poden satisfer les necessitats de les persones de baixos ingressos i les seves comunitats .

Ging Ledesma, director d'acompliment social i relacions amb inversors d'Oikocredit, va dir: "Mantenir els clients al centre, oferir productes i serveis adequats i ajudar els clients a millorar les seves vides ha de seguir sent el nostre enfocament més que l'enfocament limitat de maximitzar el valor per als accionistes. Creiem que és aquí on una xarxa com GABV pot brindar suport ".



La Ms Kishnabai Meshram és clienta d'ESAF


« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

febrer 2024

gener

desembre 2023

novembre

octubre