Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Camps de Solidaritat. Informa't i viu l'experiència!

Camps de Solidaritat. Informa't i viu l'experiència!

Setem_Camps_de_Solidaritat.pngdilluns, 23 de de desembre de 2013 10:33


S'apropa, un cop més, l'oportunitat de formar part en els Camps de Solidaritat organitzats per Setem, juntament amb la col·laboració d'Oikocredit, en els que els participants realitzaran una estada d'un mes a un país del sud, amb possibilitat de conèixer personalment la realitat d'una de les 22 destinacions diferents de l'Àfrica, Àsia o Amèrica Llatina. Els Camps de Solidaritat són una manera d'aconseguir un apropament real i un coneixement més profund dels àmbits de l'educació, el Comerç Just, l'emigració, les finances ètiques o els Drets Humans, tot oferint la possibilitat als participants d'implicar-se directament en la realitat que aquests àmbits engloben.

Oikocredit col·labora directament en l'organització dels Camps de Solidaritat de Prodecoop, una associació que agrupa 40 cooperatives de productors i productores de cafè del nord de Nicaragua que treballen en l'àmbit del Comerç Just i, en segon lloc, amb l'organització SPFTC (South Partners and Fair Trade Center), una cooperativa de les Filipines que reivindica els drets de les famílies camperoles, tot treballant en el processament i la comercialització de fruites i artesanies de Comerç Just.

Camps de Solidaritat de SETEM i Oikocredit 2013

Les inscripcions als Camps de Solidaritat s'iniciaran el 14 de gener i duraran fins el març. Per tal de conèixer més a fons l'oportunitat que aquests suposen, visita els blocs dels Camps de Solidaritat 2013, visita el web de Setem, adreça't a camps@setem.org o truca al 93 415 335.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre