Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Nova edició de les Jornades Solidàries de Sitges: Individus ètics, societats solidàries

Nova edició de les Jornades Solidàries de Sitges: Individus ètics, societats solidàries

cartell-xiii-jornades-solidaries-sitges-economia-etica2.jpgdivendres, 08 de de novembre de 2013 10:24

Amb el subtítol “El canvi de la societat comença en tu mateix” les XIII Jornades Solidàries ens proposen reflexionar al voltant de l’ètica i la ciutadania focalitzant-se sobretot en la consciència col·lectiva de les accions que duem a terme. La programació del Cicle de Tardor es presentarà als centres educatius, a la premsa local i al públic en general, el proper dilluns 11 de novembre a les 18:30h a l’Espai Jove de Sitges.


Com cada any, les Jornades Solidàries de Sitges oferiran diferents activitats com conferències a càrrec del Catedràtic de Filosofia Manuel Cruz el 29 de Novembre on es reflexionarà sobre “Ètica per a temps de crisis”; taules rodones en les quals hi participarà el 22 de Novembre Jaime Vizuete de l'Economia del bé Comú i un membre de Coop 57 a les 19:30 a l'Ateneu Popular de Sitges i el cinefòrum que tindrà lloc el 15 de novembre a les 19.30h a l’Auditori Miramar, amb el passi de la pel·lícula Erin Brokovich i el seu posterior debat.

Un any més, des d'Oikocredit i Sitges Solidari volem convidar-vos a participar en les XIII Jornades Solidàries.

Us hi esperem!

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre