Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Assemblea Anual Ordinària de socis i sòcies 2013

Assemblea Anual Ordinària de socis i sòcies 2013

spmt-2012-02-landing-page-highlight.jpgdijous, 21 de de març de 2013 13:40

El proper dilluns 22 d'abril de 2013 a les 18:30h celebrarem l'Assemblea Anual Ordinària de socis i sòcies d'OIKOCREDIT Catalunya, que es durà a terme al local del Grup Cooperatiu Ecos, al C/ Casp 43 de Barcelona. L'Assemblea és el principal òrgan de govern i participació de l'associació, i per tant també de representació a la cooperativa Oikocredit Internacional. Tots els socis i sòcies hi són convocats/des.

L'ordre del dia de l'Assemblea del proper 22 d'abril serà el següent:

1. Lectura de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta d'aquesta Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa OIKOCREDIT Internacional per al 2012, i principals línies de treball per al 2013.
3. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic de l'any 2012.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost per a l'any 2013.
5. Designació de dos voluntaris/es que actuïn com auditors interns dels comptes de l'exercici 2013.
6. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació
7. Torn obert de precs i preguntes.



En relació amb el punt núm. 6 de l'ordre del dia, us informem que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies tenen dret a presentar la seva candidatura per ocupar algun dels càrrecs de la Junta Directiva. Els interessats o interessades ho han de comunicar per escrit al secretari de la Junta (a través de l'adreça postal o electrònica de l'associació) abans del dia 17 d'abril de 2013 a les set de la tarda. Una entitat com la nostra requereix de la participació del voluntariat, per això us animem que us presenteu a la Junta, totes les veus hi són necessàries i útils. Si voleu més informació de les tasques que es fan podeu trucar a l'oficina o escriure'ns un correu i us informarem amb molt de gust.

Per altra banda també aprofitem per informar-vos que al llarg del proper mes traslladarem la nostra oficina de Barcelona a un nou local, un cop confirmada exactament la nova ubicació us informarem puntualment dels detalls.

I per últim us recordem que, d'acord amb els Estatuts, qualsevol soci o sòcia pot delegar la seva representació a l'Assemblea a favor d'un altre soci o sòcia. Aquesta delegació caldrà entregar-la o enviar-la prèviament per escrit i signada a la persona en qui es delega el vot i que aquesta persona la porti el mateix dia de l'Assemblea.

Teniu disponible tota la documentació definitiva per l'Assemblea aquí sota:

- Memòria d'activitats 2012 d'Oikocredit Catalunya (PDF, 2MB)
- Pressupostos 2012 - 2013 (PDF)
- Certificat dels interventors de comptes 2012 (PDF)

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre