Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Jornades Viatgeres Oikocredit 2023 a Altaïr. Barcelona

Jornades Viatgeres Oikocredit 2023 a Altaïr. Barcelona

dimecres, 03 de de maig de 2023 17:57

El 3 de maig celebrarem una jornada a Barcelona, en la qual farem una volta al món a través d'experiències de persones que han viatjat a entorns rurals de països en els que Oikocredit finança projectes amb impacte social i ambiental.


Kenya, África. Projecte finançat per Oikocredit amb criteris de banca ètica

En aquesta edició, ens centrarem a parlar de les zones rurals d'Amèrica Llatina, a partir de diversos viatges de l'Alberto Campa, i de diversos exemples de projectes finançats per Oikocredit.

Les zones rurals acostumen a ser aquelles on la pobresa impacta de forma més gran, i que solen estar desproveïdes de serveis bàsics de salut, educació, connectivitat, transport o infraestructures bàsiques per tenir accés a serveis tant necessaris com l'electricitat, o l'aigua. Per això a Oikocredit fem especial èmfasi en el finançament de projectes empresarials amb impacte social i ambiental positiu en aquest àmbit.

Lloc: L'activitat se celebrarà dins de la programació del fòrum Altaïr, a la llibreria de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 616, Barcelona).

Hora: 3 de maig de 2022 de les 18:30h a les 20:00h.

Participants:

  • Alberto Campa. Somiador i viatger. 
  • Rose Serrano. Responsable de relació amb inversors d'Oikocredit Internacional i viatgera.

La jornada és GRATUÏTA i oberta a tothom, però requereix inscripció prèvia a través del següent formulari: https://forms.office.com/e/z9DcgRCPhE

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre