Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

A Oikocredit Catalunya ens sumem a la vaga feminista del 8 de març

A Oikocredit Catalunya ens sumem a la vaga feminista del 8 de març

vaga.jpgdimecres, 07 de de març de 2018 7/3/18 10:16

Oikocredit Catalunya ens afegim a la vaga internacional convocada pel 8 de març per mostrar el nostre compromís amb la igualtat de gènere, l'apoderament de la dona, el moviment feminista, i les seves lluites.

Des de les Finances Ètiques per al desenvolupament reivindiquem la necessitat de posar fi a l'opressió que el model socioeconòmic imperant imposa sobre les dones, tant al nostre país com arreu del món. I en aquest 8 de març tornem a fer una crida per acabar amb totes les violències que ens afecten com a societat.

El 8M ens sumem a la vaga de consum, de cures, laboral i educativa per una societat lliure, reivindicativa i feminista!

Pots consultar el manifest de la vaga aquí, i l'agenda d'activitats convocades per aquest dia aquí.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

agost 2023

juliol

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre

setembre

maig

abril