Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

A Oikocredit Catalunya ens sumem a la vaga feminista del 8 de març

A Oikocredit Catalunya ens sumem a la vaga feminista del 8 de març

vaga.jpgdimecres, 07 de de març de 2018 10:16

Oikocredit Catalunya ens afegim a la vaga internacional convocada pel 8 de març per mostrar el nostre compromís amb la igualtat de gènere, l'apoderament de la dona, el moviment feminista, i les seves lluites.

Des de les Finances Ètiques per al desenvolupament reivindiquem la necessitat de posar fi a l'opressió que el model socioeconòmic imperant imposa sobre les dones, tant al nostre país com arreu del món. I en aquest 8 de març tornem a fer una crida per acabar amb totes les violències que ens afecten com a societat.

El 8M ens sumem a la vaga de consum, de cures, laboral i educativa per una societat lliure, reivindicativa i feminista!

Pots consultar el manifest de la vaga aquí, i l'agenda d'activitats convocades per aquest dia aquí.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019