Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Experiències solidàries: Camps de Solidaritat i SEKEM

Experiències solidàries: Camps de Solidaritat i SEKEM

divendres, 19 de de gener de 2018 12:36

Des d'Oikocredit Catalunya us portem dues propostes per tal de conèixer en primera persona àmbits d'acció solidària: Els Camps de Solidaritat organitzats per SETEM i la visita a la nostra organització sòcia SEKEM d'Egipte, organitzada per Oikocredit Internacional.

SETEM Catalunya, entitat sòcia i col·laboradora d’Oikocredit, comença la campanya d’inscripcions dels Camps de Solidaritat d’enguany. Durant els mesos d’estiu, com cada any, organitzen els Camps de Solidaritat a diferents països de l’Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Àsia. És una experiència que et dóna l'oportunitat de conèixer de prop una realitat diferent a la que vius habitualment de la mà d’una organització del país a través de l’acolliment dels seus membres i de les famílies que hi estan més vinculades. 

SETEM té programades sessions informatives per tot el territori per tal d'explicar-vos què significa fer un Camp i tots els detalls pràctics que us poden interessar.

Us deixem un vídeo sobre els Camps de Solidaritat de l’any passat. Animeu-vos!

Alhora, us informem que des d’Oikocredit Internacional s’està organitzant una tercera visita a SEKEM, el nostre soci agrícola a Egipte.

La visita serà del proper dilluns 16 d’abril al dissabte 21 d’abril d’aquest 2018. SEKEM Development Foundation és un negoci social i sostenible únic, doncs opera sota principis bio-dinàmics i de comerç just. El viatge inclou una visita a la granja de Sekem, a la seva escola, el centre de salut i a les empreses de manufactura. Al mateix temps les persones assistents tindran l’oportunitat de conèixer a la gent involucrada en el projecte per tal d’entendre millor l’impacte positiu de Sekem a les seves vides i a la comunitat.

El preu de la visita estarà entre 900 i 1.300€ en funció de modalitats d'allotjament i nombre final de participants (viatge internacional no inclòs).

Us animem a participar-hi! Per consultar preus, disponibilitat de places i procés d'inscripció, posa't en contacte amb nosaltres a catalunya@oikocredit.org.

Membres de SEKEM Development Foundation

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019