Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Experiències solidàries: Camps de Solidaritat i SEKEM

Experiències solidàries: Camps de Solidaritat i SEKEM

divendres, 19 de de gener de 2018 19/1/18 12:36

Des d'Oikocredit Catalunya us portem dues propostes per tal de conèixer en primera persona àmbits d'acció solidària: Els Camps de Solidaritat organitzats per SETEM i la visita a la nostra organització sòcia SEKEM d'Egipte, organitzada per Oikocredit Internacional.

SETEM Catalunya, entitat sòcia i col·laboradora d’Oikocredit, comença la campanya d’inscripcions dels Camps de Solidaritat d’enguany. Durant els mesos d’estiu, com cada any, organitzen els Camps de Solidaritat a diferents països de l’Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Àsia. És una experiència que et dóna l'oportunitat de conèixer de prop una realitat diferent a la que vius habitualment de la mà d’una organització del país a través de l’acolliment dels seus membres i de les famílies que hi estan més vinculades. 

SETEM té programades sessions informatives per tot el territori per tal d'explicar-vos què significa fer un Camp i tots els detalls pràctics que us poden interessar.

Us deixem un vídeo sobre els Camps de Solidaritat de l’any passat. Animeu-vos!

Alhora, us informem que des d’Oikocredit Internacional s’està organitzant una tercera visita a SEKEM, el nostre soci agrícola a Egipte.

La visita serà del proper dilluns 16 d’abril al dissabte 21 d’abril d’aquest 2018. SEKEM Development Foundation és un negoci social i sostenible únic, doncs opera sota principis bio-dinàmics i de comerç just. El viatge inclou una visita a la granja de Sekem, a la seva escola, el centre de salut i a les empreses de manufactura. Al mateix temps les persones assistents tindran l’oportunitat de conèixer a la gent involucrada en el projecte per tal d’entendre millor l’impacte positiu de Sekem a les seves vides i a la comunitat.

El preu de la visita estarà entre 900 i 1.300€ en funció de modalitats d'allotjament i nombre final de participants (viatge internacional no inclòs).

Us animem a participar-hi! Per consultar preus, disponibilitat de places i procés d'inscripció, posa't en contacte amb nosaltres a catalunya@oikocredit.org.

Membres de SEKEM Development Foundation

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

agost 2023

juliol

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre

setembre

maig

abril