Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit ingressa a LaFede.cat

Oikocredit ingressa a LaFede.cat

PresentacióOK-1024x407.jpgdijous, 10 de de desembre de 2015 13:45

L'entitat de finances ètiques Oikocredit Catalunya ingressa a Lafede.cat, amb voluntat de fer de pont entre el món de l'economia social i solidària i el de la cooperació al desenvolupament. Un dels objectius és buscar nous mètodes de sostenibilitat per algunes ONG, molt castigades per la crisi, que no impliquin modificar el seu ADN. És l'organització sòcia catalana autònoma, però lligada a la cooperativa internacional Oikocredit, qui ingressa a Lafede.cat.

Una de les principals missions d'Oikocredit és sensibilitzar de les desigualtats nord-sud, i potenciar les microfinances com una eina per invertir a la cooperació al desenvolupament. Aquesta faceta també motiva l'enitat de finances ètiques a afegir-se a Lafede.cat.

Lafede.cat està formada per 114 organitzacions i neix el gener de 2013 com a resultat de la fusió de les antigues Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament-FCONGD, Federació Catalana d’ONG pels Drets Humans-FCONGDH i Federació Catalana d’ONG per la Pau-FCONGPAU (vegeu història de Lafede.cat).

Per la seva banda, és Oikocredit Catalunya qui s'afegeix a Lafede.cat. Oikocredit Catalunya és una organització sòcia d'Oikocredit Internacional, i serveix per vehicular les inversions de persones físiques a la cooperativa a nivell mundial.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre