Convocatòria de suports econòmics a projectes d'Aprenentatge Servei i Finances Ètiques

Convocatòria de suports econòmics a projectes d'Aprenentatge Servei i Finances Ètiques

APS-2015-2016-Finances-Etiques.pngdimarts, 08 de de setembre de 2015 13:47

Oikocredit i la Fundació Jaume Bofill treballem conjuntament per impulsar el desenvolupament de projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de les finances ètiques.

L'aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo. Quina millor forma hi ha d'aprendre que amb experiències i vivències personals i col·lectives i a la vegada podent donar un servei social a la nostra comunitat? Això és el que pretén l'Aprenentatge Servei.

Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb el Centre Promotor d'Aprenentatge Servei, amb la convicció que és oportú apropar aquests projectes als joves ja que les entitats de finances ètiques treballen per obtenir beneficis socials finançant activitats econòmiques que tinguin un impacte social positiu. Els suports s'adrecen a tots els centres i institucions educatives, tant de l'àmbit formal com del no formal, i a entitats socials no lucratives de Catalunya que es proposin desenvolupar projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de les finances ètiques durant el període 2015-2016, i estan dotats amb un pressupost de 3.000 euros aportats per Oikocredit Catalunya.

El termini per presentar els projectes finalitza el 26 d'octubre de 2015. Per més informació sobre la convocatòria, consulta'n les condicions i característiques en aquest tríptic (PDF).

Més informació a la pàgina web de la Fundació Jaume Bofill.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
9a_convocatoria_ajuts_APS.pdf401.2 kBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018