Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Convocatòria de suports econòmics a projectes d'Aprenentatge Servei i Finances Ètiques

Convocatòria de suports econòmics a projectes d'Aprenentatge Servei i Finances Ètiques

APS-2015-2016-Finances-Etiques.pngdimarts, 08 de de setembre de 2015 13:47

Oikocredit i la Fundació Jaume Bofill treballem conjuntament per impulsar el desenvolupament de projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de les finances ètiques.

L'aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo. Quina millor forma hi ha d'aprendre que amb experiències i vivències personals i col·lectives i a la vegada podent donar un servei social a la nostra comunitat? Això és el que pretén l'Aprenentatge Servei.

Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb el Centre Promotor d'Aprenentatge Servei, amb la convicció que és oportú apropar aquests projectes als joves ja que les entitats de finances ètiques treballen per obtenir beneficis socials finançant activitats econòmiques que tinguin un impacte social positiu. Els suports s'adrecen a tots els centres i institucions educatives, tant de l'àmbit formal com del no formal, i a entitats socials no lucratives de Catalunya que es proposin desenvolupar projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de les finances ètiques durant el període 2015-2016, i estan dotats amb un pressupost de 3.000 euros aportats per Oikocredit Catalunya.

El termini per presentar els projectes finalitza el 26 d'octubre de 2015. Per més informació sobre la convocatòria, consulta'n les condicions i característiques en aquest tríptic (PDF).

Més informació a la pàgina web de la Fundació Jaume Bofill.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
9a_convocatoria_ajuts_APS.pdf401.2 kBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre