Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Un nou punt d'informació a Sitges sobre com invertir el teus diners èticament

Un nou punt d'informació a Sitges sobre com invertir el teus diners èticament

ateneu_sitges-punt-informacio-oikocredit-banca-etica-300x180.jpgdimecres, 12 de de novembre de 2014 18:35

El passat 6 de novembre Sitges Solidari va obrir un nou punt d’informació per donar a conèixer la banca ètica a Sitges, i més concretament oferir informació sobre Oikocredit. Voluntaris de l’associació assessoraran tots els dijous de 19:15 a 20:15h a l'Ateneu de Sitges al carrer Sant Bartomeu num. 40 a totes aquelles persones que estiguin interessades en voler saber com es pot invertir d'una manera ètica.

Oikocredit és una cooperativa de finances ètiques, democràtica, participativa i sense ànim de lucre que utilitza els estalvis de persones i organitzacions compromeses del nostre país per a finançar projectes de l’economia social a països del Sud. Durant més de 40 anys Oikocredit ha treballat per ajudar a que les persones més desafavorides d’arreu del món puguin aconseguir una millor vida mitjançant l’accés al crèdit. Amb un crèdit poden iniciar o ampliar un negoci, mantenir la seva família i ajudar a sostenir  la seva comunitat.


Sitges Solidari obre aquest punt d’informació amb la finalitat de donar a conèixer una alternativa més justa i sostenible en el món de les finances.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre