Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Sorteig d'entrades pel documental Confessions d’un banquer (Master of the Universe)

Sorteig d'entrades pel documental Confessions d’un banquer (Master of the Universe)

poster_web_confessions_d_un_banquer_cat.jpgdimarts, 02 de de desembre de 2014 19:39

Oikocredit Catalunya obre el sorteig de quatre entrades per l'estrena del documental Confessions d’un banquer (“Master of the Universe”), on un ex banquer alemany ens dóna una visió inquietant de les seves emocions, motivacions i prediccions, mentre ens revela un univers paral·lel d’ingressos desorbitats i pressió despietada.

El sorteig consisteix en respondre la pregunta vinculada al documental que quedarà publicada a la nostra pàgina de Facebook i canal de Twitter. Els interessats a participar-hi disposeu fins al dia 4 de desembre a les 12 migdia per respondre la pregunta i així participar al sorteig. A cada guanyador li correspondran dues entrades per l'estrena del documental dijous dia 4 de desembre a les 20.00 als cinemes Aribau Multicines de Barcelona.

Si hi estàs interessat pots participar en els dos sortejos, Twitter i Facebook, optant així a la possibilitat de guanyar fins a quatre entrades. Si guanyes el sorteig seràs contactat el dia 4 de desembre. Per a més informació sobre les condicions, accedeix als enllaços a continuació. Convidem a tots aquells amants dels documentals i/o interessats en un dels principals agents causants de la crisi financera a participar-hi!

Pots trobar la pregunta del Twitter aquí.

Pots trobar la pregunta del Facebook aquí.

Més informació sobre el documental a la web de "El Documental del Mes"

Tràiler:

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
bases-sorteig-confessions-d-un-banquer-2014-facebook.pdf165.0 kBapplication/pdfdownload
bases-sorteig-confessions-d-un-banquer-2014-twitter.pdf154.9 kBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre