Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

La reunión anual de asociaciones de apoyo de Oikocredit, a nivel estatal se celebró en Madrid

« Back

La reunión anual de asociaciones de apoyo de Oikocredit, a nivel estatal se celebró en Madrid

encuentro de asociaciones.jpgdijous, 29 de de setembre de 2022

Representantes de Oikocredit Catalunya, Oikocredit Euskadi, Oikocredit Sevilla así como del equipo de voluntariado de Madrid, acompañados por el equipo del departamento de relaciones con personas inversoras de Oikocredit Internacional, se reunieron el 24 de septiembre en la sede SETEM Madrid.

La reunión, que tiene un carácter anual, tuvo como objetivo el plantear retos para 2023. Se compartieron ideas novedosas para acciones de sensibilización y de promoción de las finanzas éticas, así como plantear retos para el trabajo conjunto en 2023. El encuentro recobró la presencialidad después de la pandemia.

Como novedad tuvimos la oportunidad de compartir acciones con técnicos de Oikocredit en Austria, que aportaron su visión e ideas a la discusión.

encuentro de asociaciones

« Back

Arxiu

« Previous Next »

abril 2024

març

febrer

gener