Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Gwen van Berne és nomenada Directora de Finances i Riscos

Gwen van Berne és nomenada Directora de Finances i Riscos

dimarts, 19 de d’abril de 2022

Gwen van Berne començarà el seu treball de Directora de Finances i Riscos el 9 de maig de 2022.

La Gwen compta amb 23 anys d'experiència en el sector dels serveis financers i va ser l'anterior Directora Financera de RIPE NCC, un registre d'Internet que dóna suport a les operacions d'Internet a tot el món.

Des del principi de la seva carrera, la Gwen ha exercit diverses funcions en ABN AMRO Bank i ara, exercirà com a Directora de Finances i Riscos en Oikocredit, Gwen proporcionarà lideratge i experiència en finances i riscos a nivell estratègic per a tota l'organització. També dirigirà les funcions del departament d'Informes Integrats i Control.

Mirjam 't Lam, Directora General d'Oikocredit, va dir: "Estem desitjant donar la benvinguda a Gwen al nostre equip i a Oikocredit. La seva experiència en la direcció d'una funció combinada de finances i riscos, la seva experiència com a executiva i no executiva actuant en un entorn de múltiples parts interessades, en combinació amb la seva motivació i passió per aconseguir un impacte social positiu, afegiran valor a la nostra cooperativa".

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (anglès) >

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de desembre 2022

d’octubre

de setembre

d’agost

de juliol

de juny