Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Mirjam 't Lam nomenada Directora General d’Oikocredit

Mirjam 't Lam nomenada Directora General d’Oikocredit

Mirjam 't Lam cropped image.jpgdimarts, 16 de de novembre de 2021

La Mirjam 't Lam ha estat nomenada Directora General d’Oikocredit, i començarà el seu treball a partir de l'1 de desembre de 2021.

La Mirjam es va unir a Oikocredit el novembre de 2020 com a Directora de Finances i Riscos i també ha estat servint com a Directora Executiva Interina d’Oikocredit des de l’agost de 2021.
Té 20 anys d'experiència en inversions d'impacte i serveis financers, incloent rols comercials i estratègics i governança executiva i no executiva, també a nivell internacional.
La Cheryl Jackson, Presidenta del Consell de Supervisió d’Oikocredit, ha dit: "La Mirjam era una candidata excepcional per al lloc de Directora Executiva d'Oikocredit pel seu lideratge financer i la seva important trajectòria en el finançament del desenvolupament. També va destacar per la seva passió per l'inestimable treball que realitza la nostra cooperativa".

Llegeix més en el comunicat de premsa >

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de desembre 2022

d’octubre

de setembre

d’agost

de juliol

de juny