Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit llança el seu Informe d'Impacte 2019

« Enrere

Oikocredit llança el seu Informe d'Impacte 2019

Oikocredit-Informe-de-Impacto-2019_SP-cover.jpgdimarts, 10 de de setembre de 2019

L'Informe d'Impacte d'Oikocredit ja està llest per a ser descarregat. La nova publicació reemplaça l'Informe d'Acompliment Social i Ambiental i mostra dades de totes les activitats d'Oikocredit.

Entre els aspectes més destacats de l'informe, que incorpora dades fins a finals del 2018, s'inclouen:

  • Les organitzacions sòcies d'inclusió financera d'Oikocredit van beneficiar 37,6 milions de clients i 2,1 milions de petites i mitjanes empreses (pime).
  • El 86% dels clients als quals van arribar les organitzacions sòcies per a la inclusió financera eren dones, i el 61% es trobaven en zones rurals.
  • Les organitzacions sòcies agrícoles d'Oikocredit van arribar a més de 500.000 persones agricultores.
  • Les organitzacions sòcies d'energies renovables van proporcionar accés a l'energia neta a 72.000 llars.
  • Oikocredit va gastar € 1 milió en desenvolupament de capacitats.

La Ging Ledesma, Directora d'Innovació en Acompliment Social d'Oikocredit remarcava: "Oikocredit continua sent una de les fonts més importants de suport per a la inclusió financera. I dic suport perquè no només proporcionem suport financer sinó també de desenvolupament de capacitats".
L'informe també mapeja els resultats de l'impacte d'Oikocredit en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i comparteix exemples d'organitzacions sòcies i històries de clients.
La Ging Ledesma a més va afegir: "No es tracta només de les dades quantitatives, sinó també de les qualitatives. L'accés al finançament és important, però també ho és que l'accés sigui responsable, que se centri en les necessitats i capacitats dels clients".


Descarregar l'Informe d'Impacte 2019 (en castellà) >

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
Oikocredit Informe de Impacto 2019 - Spanish6.4 MBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

febrer 2024

gener

desembre 2023

novembre

octubre