Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit publica el seu informe anual del 2018 així com els seus principals resultats financers

« Enrere

Oikocredit publica el seu informe anual del 2018 així com els seus principals resultats financers

Annual report 2018 cover.jpgdimecres, 27 de de març de 2019

Avui Oikocredit ha anunciat els seus resultats anuals per a l'exercici 2018. El comunicat de premsa explica com malgrat els canvis organitzatius i l'entorn de baixos tipus d'interès, Oikocredit ha aconseguit fer créixer la seva cartera de finançament per al desenvolupament.

A més, el comunicat de premsa ofereix una visió general dels sectors prioritaris d'Oikocredit: inclusió financera, agricultura i energies renovables, així com altres dades financeres destacades. En ell també es pot llegir més sobre com l'estratègia actualitzada de la cooperativa pretén una millora dels resultats futurs.
En Thos Gieskes, Director Executiu d'Oikocredit ha dit: "Per a Oikocredit és un gran assoliment haver crescut malgrat els desafiaments externs pel que fa al finançament per al desenvolupament i l'època de transició en la qual ens trobem. Això demostra la passió i determinació del nostre personal per fer costat a les organitzacions a les que donem suport i, més important, a les persones a les quals serveixen."

Llegeix la nota de premsa completa aquí.

Per a una visió completa dels resultats financers d'Oikocredit de l'exercici 2018, llegeix l'informe anual (en anglès):
https://www.oikocredit.coop/publications/annual-reports

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

febrer 2024

gener

desembre 2023

novembre

octubre