Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

El Consell de Finances Agrícoles per a Petits Productors ha publicat l'informe 'Estat del Sector'

« Enrere

El Consell de Finances Agrícoles per a Petits Productors ha publicat l'informe 'Estat del Sector'

DkaQwczUcAEamGe.jpgdimecres, 08 de d’agost de 2018

Oikocredit és membre del Consell de Finançament Agrícola per a Petits Propietaris (CSAF, per les seves sigles en anglès), que ha publicat a l'agost el seu informe anual 'Estat del Sector'.

CSAF està compost per 12 dels principals inversors agrícoles del món, inclòs Oikocredit, per intercanviar idees, identificar millors pràctiques i desenvolupar estàndards per al sector. Els seus membres aspiren a crear un mercat pròsper, sostenible i transparent per atendre les necessitats de finançament de les petites i mitjanes empreses (pimes) agrícoles als països d'ingressos baixos i mitjans.
L'any 2017, els membres de CSAF van emetre préstecs per un total de $ 716 milions a 794 empreses. Aquests préstecs van permetre connectar a 2,2 milions de petits agricultors a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina amb mercats locals i internacionals. L'informe «Estat del sector» de CSAF es va dur a terme en associació amb MIX i amb el suport de Small Foundation.

Llegeix l'informe o consulta el Webinar anual sobre l'estat del sector per obtenir més informació sobre l'evolució del mercat de crèdit per a les pimes agrícoles, com per exemple:

  • Tendències de creixement i risc per a préstecs a pimes agrícoles
  • Restriccions al creixement del mercat i estratègies per desbloquejar l'impacte
  • La col·laboració de CSAF amb MIX per desenvolupar una plataforma en línia i públicament accessible on els usuaris puguin rastrejar tendències i crear informes personalitzats sobre l'activitat creditícia anual al mercat financer de les pimes agrícoles, la inauguració de les quals està prevista per a principis de 2019.

A banda de l'informe sobre l'estat del sector, CSAF també va llançar un estudi d'avaluació comparativa financera, el primer del seu tipus, que proporciona informació sobre l'acompliment financer dels préstecs per a pimes agrícoles. L'estudi d'avaluació comparativa, dut a terme per Dalberg Advisors amb el suport de USAID, analitza les dades dels préstecs de més de 3.500 crèdits per un total de més de $ 2.300 milions fets per nou membres de CSAF entre els anys 2010 i 2016.

Llegeix l'informe o consulta el webinar
Llegeix l'estudi de benchmarking financer

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

febrer 2024

gener

desembre 2023

novembre

octubre