Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit supera la mitjana del sector en clientes dones en el seu treball en microfinances

« Enrere

Oikocredit supera la mitjana del sector en clientes dones en el seu treball en microfinances

MIEL-MX-30.jpgdijous, 12 de de juliol de 2018

Avui, Oikocredit ha publicat el seu últim Informe d'Acompliment Social i Ambiental (SEPR) que mostra que gairebé el 90% de clientes a les quals van arribar les organitzacions microfinanceres en les quals Oikocredit inverteix són dones, en comparació de la mitjana del sector del 70%.

L'informe, també mostra com Oikocredit ha destinat 980 milions d'euros per finançar a gairebé 750 organitzacions l’any 2017, arribant a 36 milions de persones clients en inclusió financera i més de mig milió de persones agricultores.
Oikocredit també ha experimentat avanços importants en els seus indicadors d'energia renovable que han revelat un augment significatiu en el nombre de llars amb un millor accés a l'energia.

Llegeix més detalls en el comunicat de premsa>

Descarrega l'Informe d'Acompliment Social i Ambiental 2017> (anglès)

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

febrer 2024

gener

desembre 2023

novembre

octubre