Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Mirjam 't Lam nomenada Directora General d'Oikocredit [Nota de premsa]

Mirjam 't Lam nomenada Directora General d'Oikocredit [Nota de premsa]

Mirjam 't Lam.jpgdimarts, 16 de de novembre de 2021

Amersfoort, Països Baixos. L'inversor d'impacte social Oikocredit ha nomenat a Mirjam 't Lam com la seva nova Directora General, a partir de l'1 de desembre de 2021.

La Mirjam es va unir a Oikocredit el novembre de 2020 com a Directora de Finances i Riscos. A més d'aquest paper, la Mirjam ha servit com a Directora General Interina d'Oikocredit des de l'agost de 2021.
La Mirjam té 20 anys d'experiència en serveis financers. Es va unir a Oikocredit des de la companyia d'inversió africana Arise, on va exercir com a Directora de Riscos Financers (CFRO) i va exercir un paper destacat en la creació de l'organització.
Altres càrrecs anteriors inclouen CFRO per a Rabo Development i Directora Executiva en diversos bancs membres del Grup Rabobank. La Mirjam també va formar part de l'equip d'estratègia Food & Agri de Rabobank i té experiència internacional, treballant tant en mercats madurs com emergents.
Com a Directora General d'Oikocredit, la Mirjam proporcionarà orientació estratègica i treballarà amb el Consell d'Administració per a dirigir les operacions de la cooperativa en suport de la missió d'Oikocredit de millorar la qualitat de vida de les persones amb baixos ingressos a través d'inversions responsables.

La Mirjam ha dit: "Estic encantada i orgullosa d'haver estat nomenada Directora General d'Oikocredit. També estic agraïda als organismes de les parts interessades d'Oikocredit que em van animar a sol·licitar el lloc. La missió d'Oikocredit continua sent tan important com sempre, ja que se centra en millorar de manera sostenible la vida de les persones amb baixos ingressos. Espero continuar contribuint al notable treball que Oikocredit ha realitzat durant els últims 46 anys".

La Cheryl Jackson, Presidenta del Consell de Supervisió d'Oikocredit, ha dit: "La Mirjam era una candidata excepcional per al lloc de Directora General d'Oikocredit pel seu lideratge financer i la seva important trajectòria en el finançament del desenvolupament. També va destacar per la seva passió pel valuós treball que realitza la nostra cooperativa. Estem desitjant continuar treballant amb la Mirjam en el seu nou càrrec".

Sobre Oikocredit

Oikocredit, inversor d'impacte social i cooperativa mundial, té 46 anys d'experiència finançant organitzacions actives en la inclusió financera, l'agricultura i les energies renovables. Els préstecs, les inversions de capital i el desenvolupament de capacitats d'Oikocredit tenen com a objectiu permetre que les persones amb baixos ingressos a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina i el Carib millorin el seu nivell de vida de manera sostenible. Per a més informació: www.oikocredit.coop.

« Enrere