Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Coincidint amb el MWC, Oikocredit nomena Patrick Stutvoet com a director d’IT i operacions

Coincidint amb el MWC, Oikocredit nomena Patrick Stutvoet com a director d’IT i operacions

Patrick Stutvoet.jpgdimecres, 27 de de febrer de 2019

27 de febrer de 2019, Amersfoort, Països Baixos – L'inversor d'impacte social Oikocredit, amb oficines de representació a Barcelona, Bilbao i Sevilla, ha nomenat Patrick Stutvoet en el càrrec de Director d'IT i Operacions, a partir del 1 de març de 2019.

En Patrick s'incorpora a Oikocredit com a membre del Consell Executiu i treballarà a l'oficina d'Oikocredit a Amersfoort, Holanda.

Com a director d'IT i operacions, en Patrick oferirà lideratge i experiència en el desenvolupament i aplicació de les Tecnologies de la Informació en les operacions d’Oikocredit.

En Patrick té més de 20 anys d'experiència en informàtica i operacions per al sector dels serveis financers. Les seves posicions més recents inclouen: consultor d'operacions al Banc d'Anglaterra; Cap de Banca de Transaccions (IT International) a ABN AMRO; i cap d'inversions (IT International) a ABN AMRO.

En Thos Gieskes, Director Executiu d'Oikocredit, ha comentat: "Estem molt contents de donar la benvinguda a en Patrick a Oikocredit. L'enfortiment de les capacitats organitzatives és una part important de la nostra estratègia actualitzada. Confiem que en Patrick proporcionarà experiència i inspiració per donar suport a les nostres ambicions estratègiques".

En Patrick ha comentat: "Oikocredit és una organització remarcable amb una missió important. Espero treballar amb companyes i companys apassionats i ajudar a Oikocredit a assolir els seus objectius significatius".

Sobre Oikocredit
Inversora d'impacte social i cooperativa mundial, Oikocredit compta amb més de 40 anys d'experiència donant suport financer a organitzacions dedicades a la inclusió financera, l'agricultura i les energies renovables.

Els préstecs, les inversions en capital i la creació de capacitats d'Oikocredit pretenen permetre a les persones amb baixos ingressos a l’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina millorar de forma sostenible els seus nivells de vida.

Oikocredit finança prop de 700 organitzacions sòcies, amb un capital pendent total de 971 milions d'euros (el 30 de setembre de 2018).

Per obtenir més informació: www.oikocredit.es/ca

Nota pels editors:
Per obtenir més informació, contacteu amb en David Díaz de Quijano i Barbero, responsable de comunicacions al nostre país, telèfon: +34 665 49 09 78 o per correu electrònic: dbarbero@oikocredit.org
A nivell internacional, contacteu amb Ulrike Haug, Directora de Comunicacions, d’Oikocredit International, telèfon: +31 6 25 65 53 75 o per correu electrònic: uhaug@oikocredit.org

« Enrere