Oikocredit inverteix 3.3 milions d'euros en la financera orientada a la inclusió d'estudiants Laudex.

Oikocredit inverteix 3.3 milions d'euros en la financera orientada a la inclusió d'estudiants Laudex.

dimarts, 19 de de febrer de 2019

19 de febrer de 2019, Ciutat de Mèxic, Mèxic / Amersfoort, Països Baixos - L'inversor d'impacte social Oikocredit ha tancat una inversió de 3.3 milions de dòlars en Laudex, una institució d'inclusió financera que brinda préstecs a estudiants a Mèxic.

A Mèxic hi ha un dèficit d'educació pública d'alta qualitat. Moltes famílies manquen dels recursos necessaris per a enviar als seus fills a universitats privades i pocs bancs ofereixen préstecs estudiantils. Aquest problema cobreix el buit en proporcionar accés a millors oportunitats educatives, a través d'un finançament competitiu alineat amb les necessitats dels estudiants.

Laudex ofereix préstecs educatius a estudiants d’ingressos baixos i mitjans. Els préstecs estan optimitzats per a facilitar la capacitat del client de pagar sobre la base d'un model de preus únic basat en el risc, una plataforma d'aprovació on-line potent i associacions sòlides amb universitats.

La relació comercial entre Oikocredit i Laudex va començar en 2013, quan Oikocredit va atorgar dos préstecs per donar suport a Laudexin en resposta a les necessitats dels seus clients.

Amb aquesta inversió de capital, Oikocredit s'uneix a la junta directiva de Laudex. Oikocredit pretén millorar encara més el treball de Laudex per canviar vides a través de l'accés a l'educació en aportar experiència i compromís actiu a la junta directiva de Laudex.

Antonio Rodríguez, responsable de la inversió de capital d’Oikocredit en Laudex, va dir: "La visió i la missió d’Oikocredit estan alineades amb les de Laudex. Oikocredit creu que la nostra inversió ajudarà a fomentar la inclusió social en el sector educatiu, capacitant als estudiants de baixos ingressos i creant un impacte social positiu a llarg termini".

Vicente Gutiérrez, Director de Finances de Laudex, va afirmar: "Estem molt contents de tenir a Oikocredit com a inversor en la nostra empresa. Estem convençuts que la participació activa d'un inversor institucional tan reconegut serà crucial per a aconseguir els nostres objectius a llarg termini”.

Oikocredit s'uneix a altres socis de Laudex, entre ells Promotora Social Mèxic, Comarca Gran, Ambar Capital i un grup d'inversors individuals reconeguts, amb el compromís de donar suport a la institució en el futur.

Sobre Oikocredit

L'inversor d'impacte social i la cooperativa mundial Oikocredit té més de 40 anys d'experiència en el finançament d'organitzacions en inclusió financera, agricultura i energia renovable.

Els préstecs, les inversions de capital i el desenvolupament de capacitats d’Oikocredit tenen com a objectiu permetre que les persones amb baixos ingressos a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina millorin de manera sostenible els seus nivells de vida.

Oikocredit finança prop de 700 socis, amb un capital total pendent de € 971 milions a
30 de setembre de 2018.

Per a més informació: www.oikocredit.coop.

Sobre Laudex

Laudex és una empresa mexicana de préstecs estudiantils que dóna suport a la base de la piràmide perquè les persones d'ingressos mitjans aconsegueixin i acabin estudis universitaris o de postgrau. Al desembre de 2018, Laudex ha atorgat préstecs estudiantils a més de 12,000 estudiants amb línies de crèdit aprovades d'1.8 milions de dòlars mexicans.

Per a més informació: www.laudex.mx

Nota per la premsa.
Per a més informació o per a sol·licitar una entrevista, si us plau contacti a:
● Rebecca Watson, assessora de comunicacions, Oikocredit International
Telèfon: +31 33 422 4040, correu electrònic: communication@oikocredit.org
● Luis Farías, Relacions amb Inversores. Telèfon: +52 55 4040 7940, correu electrònic: alfonso.farias@laudex.mx

« Enrere