Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Bart van Eyk nomenat director d'inversions i desenvolupament de negoci

Bart van Eyk nomenat director d'inversions i desenvolupament de negoci

dimarts, 07 de de juliol de 2015

Oikocredit, la inversora social i cooperativa mundial, ha anunciat avui el nomenament de Bart van Eyk com a director d'inversions i desenvolupament de negoci des de l'1 d'agost del 2015.


Com a director d'inversions i desenvolupament de negoci, el senyor Van Eyk passarà a formar part de l'equip directiu d'Oikocredit Internacional, amb seu a Amersfoort, Holanda.


El senyor Van Eyk compte amb una dilada carrera en negoci internacional i lideratge, amb experiència en microfinances, innovació de negoci i estructura financera en mercats emergents.


El director general d'Oikocredit, el senyor David Woods, va comentar que l'equip directiu està encantat que algú amb l'experiència del senyor Van Eyk s'unís a la organització.


“El senyor Van Eyk aporta una gran varietat de capacitats i experiència a la organització, i creiem que la seva experiència en una àmplia gamma de companyies i ambients de start-up's, incloent diverses geografies, contribuirà positivament al futur d'Oikocredit,” va dir el senyor Woods.


Com a ciutadà holandès que es va graduar amb un MBA a la Universitat de Nijmegen, el senyor Van Eyk va començar la seva carrera com a oficial a la Reial Força Aèrea d'Holanda abans d'unir-se a ABN AMRO, on va estar gairebé 10 anys en banca privada internacional i desenvolupament de nous mercats emergents.


Abans d'unir-se a Oikiocredit, Bart va fundador i Director Executiu de Musoni, la primera institució de microfinances del món sense efectiu, a Kenia.


El senyor Van Eyk va comentar que estava encantat de ser nomenat com un dels directors d'Okocredit.
“Tinc moltes ganes de començar aquest nou capítol amb Oikocredit, així com de millorar la divulgació d'Oikocredit en els països de renta baixa,” va dir el senyor Van Eyk.


Van Eyk serà responsable del creixement de la cartera d'inversions d'Oikocredit i d'identificar noves oportunitats de negoci arreu del món.


Oikocredit és una de les fonts de finançament privat en el sector de les microfinances més gran del món; proveeïx crèdit i capital a petits negocis a travès d'institucions de finances en països de renta baixa i directament a través de cooperatives de comerç, organitzaciones de comerç just i petites i mitjanes empreses.

« Enrere