Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit Catalunya serem presents a Biocultura Barcelona 2023

Oikocredit Catalunya serem presents a Biocultura Barcelona 2023

200-euros-biocultura.jpgdiumenge, 07 de de maig de 2023

Del 4 al 7 de maig ens trobaràs a la Fira Biocultura 2023 de Barcelona amb un estand propi.

Hi podrem parlar dels projectes finançats per Oikocredit, les darreres novetats de la cooperativa, resoldre en persona qualsevol dubte que tinguis i fins i tot tastar algun producte de Comerç Just. Ens trobaràs a la zona sobre "Estils de vida" al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Per cobrir l'estand també necessitem voluntaris i voluntàries. No cal tenir gaire coneixements previs sobre Oikocredit, ja que et farem una mini-formació prèvia. Si tens algunes hores lliures durant els dies de la fira, omple la teva disponibilitat en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

I si vols entrades gratuïtes per la Fira, sol·licita-les a través del següent formulari abans del dia 2 de maig: https://forms.office.com/e/UBx1fLWuKs.

També durem a terme dues activitats durant la fira: una xerrada introductòria sobre finances ètiques i banca ètica (i la seva relació amb la descarbonització de l'economia) i un tast de xocolata de Comerç Just.

Ah! I t'esperem en el nostre estand 312, on podràs participar en el sorteig de dues cistelles de productes de Comerç Just, posar-te al dia de la nostra activitat recent, i conèixer el projecte de cuines de biomassa solars d'alta eficiència que financem a Àfrica.

+info sobre la fira: https://www.biocultura.org/

banner-biocultura-oikocredit-2023

Amb el suport de:

Ajuntament de Barcelona.

La participació en aquesta fira ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona, en el marc del projecte "Expansió i consolidació de les Finances Ètiques internacionals a Barcelona i el nostre territori" de la convocatòria "Enfortim" 2023.

« Back