El fuster d'El Salvador

El fuster d'El Salvador

El Salvadordijous, 14 de de febrer de 2019

L’ Alexander Ulyses Perez Melvin és fuster. Està casat i té dos fills. Ha estat produint i venent els seus mobles de fusta a la seva botiga durant quatre anys: "Fa sis anys que sóc client d'Enlace perquè tenen un préstec grupal que fa que el tipus d'interès sigui molt més accessible. Abans d'Enlace solia tenir préstecs amb diferents bancs, ara només prenc diners amb ells ".

 Alexander Ulyses Perez fent mobles de fusta

L’Alexander lloga el seu taller i botiga, així com casa seva. Emmagatzema els seus materials darrere del taller. "Com que faig tot a mà només puc produir mobles petits. He de subcontractar les peces més grans que comercialitzo. El meu somni és comprar màquines, per poder fer els mobles més grans ".

Unir-se a Enlace li va permetre ampliar el seu negoci. Sense els préstecs no hauria pogut llogar un espai on vendre els seus mobles. Aquí trobaràs més informació sobre l’organització sòcia d’Oikocredit: http://www.oikocredit.es/es/que-hacemos/las-organizaciones-que-apoyamos/organizaciones-que-apoyamos-detail/11089/enlace-servicios-financieros-enlace-sa-de-cv

« Enrere