Teresia, una emprenedora vídua amb quatre fills

Teresia, una emprenedora vídua amb quatre fills

JCS-KE-21_104e7.jpeg

La Teresia Kiaithira Muiruri és vídua, i té 54 anys i quatre fills. És una emprenedora kenyana que es dedica a fabricar caixes escolars que, posteriorment, ven als internats: compra les làmines planes de metall i contracta artesans perquè l'ajudin a fabricar les caixes. Gràcies a un préstec de Sistemes de Crèdit Jitegemea (JCS), una organització microfinancera local, sòcia d'Oikocredit, ha pogut ampliar i fer funcionar bé el seu negoci.

Sense aquest préstec difícilment podria mantenir els seus quatre fills, pagar les seves quotes escolars i les seves carreres. De fet, gràcies a aquest préstec, la seva filla podrà estudiar estudis sobre la pau i la reconciliació, i el seu fill enginyeria informàtica. A més, aquesta ampliació del negoci li permet donar feina a tres treballadors, gràcies als 6.300€ que ha rebut l'últim any, i ajudar als seus veïns.

La Teresia va engegar el seu negoci l'any 2003, juntament amb el seu marit, va quedar vídua el 2006 i és sòcia de JCS des de l'any passat. JCS és una empresa de microfinances fundada l'any 1998 que es dedica a promoure petites i microempreses a Kenya, a través de préstecs, productes d'estalvi i assistència tècnica.

« Enrere