Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Tast de xocolates de comerç just amb els 5 sentits a Barcelona

Tast de xocolates de comerç just amb els 5 sentits a Barcelona

dimecres, 13 | de desembre | 2023

Aprèn sobre el procés d'elaboració de la xocolata de Comerç Just des de l'arbre del cacau fins al producte final. Coneixeràs les diferències entre el Comerç Just i el comerç tradicional, a partir d'una activitat innovadora i molt dolça que et permetrà descobrir la història de les organitzacions productores de cacau que hi ha darrere de cada tauleta, degustant-les amb els 5 sentits.

Tast de xocolates de comerç just, d'organitzacions productores de cacau que han rebut finançament ètic per part de Oikocredit.

Data: Dimecres 13 de desembre de 2023.

Hora: De 19:00 a 20:30h.

Lloc: Centre Cívic El Sortidor. Plaça del Sortidor (Poble Sec), Barcelona.

Cost: gratuïta

Inscripcions: http://elsortidor.inscripcionscc.com

« Atrás