Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Ruta turística sobre el cafè (i el sucre) per Barcelona, i tast de cafès de Comerç Just

Ruta turística sobre el cafè (i el sucre) per Barcelona, i tast de cafès de Comerç Just

Hand-with-coffee.jpgdimarts, 28 | de novembre | 2023

Aquesta ruta turística ens portarà per diferents racons del centre de Barcelona relacionats amb el comerç internacional d'articles de consum diari com el cafè o el sucre. De la Llotja de Mar a cafeteries històriques o torradores de cafè, coneixerem el vincle d'aquests productes amb la nostra ciutat i amb les injustícies entre països del Nord i del Sud Global, i acabarem fent un tast de cafès de Comerç Just.

Ruta turística sobre el cafè (i el sucre) pel centre de Barcelona, amb tast de cafès de Comerç Just.

Data: Dimarts 28 de Novembre de 2023.

Hora: De 18.00 a 20:00h.

Lloc: Centre de Barcelona (punt de trobada a determinar). Organitzat pel Centre Cívic El Sortidor. Plaça del Sortidor (Poble Sec), Barcelona.

Cost: gratuïta

Inscripcions: http://elsortidor.inscripcionscc.com

« Atrás