Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Maridatge de vins i xocolata de comerç just

Maridatge de vins i xocolata de comerç just

chocolate-oikocredit-pexels-polina-tankilevitch-4110101.pngdijous, 23 | de novembre | 2023

La xocolata marida molt bé amb el vi. I si la xocolata és de Comerç Just i els vins són ecològics i d’un projecte social, també mariden molt bé amb el planeta. En aquest taller farem un tast de vins de Km0 del projecte l’Olivera, maridant-los amb xocolata de Comerç Just, i coneixerem les històries humanes i de transformació social i ambiental que hi ha darrere d’aquests productes.

Maridatge de vins ecològics i locals de la cooperativa L'Olivera amb xocolates de comerç just, d'organitzacions productores de cacau que han rebut finançament ètic per part d'Oikocredit.

Data: Dijous 23 de Novembre de 2023.

Hora: De 18:30 a 20h.

Lloc: Centre Cívic El Sortidor. Plaça del Sortidor (Poble Sec), Barcelona.

Inscripcions: http://elsortidor.inscripcionscc.com 

« Atrás