Experiències de Finances Ètiques a Ghana, l'StudyTour 2020

Experiències de Finances Ètiques a Ghana, l'StudyTour 2020

PEG-GH-059.jpgdimarts, 07 | de juliol | 2020

El proper dimarts 7 de juliol, Dia Mundial del cacau, et convidem a fer una tassa de xocolata virtual amb nosaltres i conèixer en primera persona l'experiència de les sòcies d'Oikocredit Catalunya que van participar a l'Study Tour d'enguany a Ghana.

El passat mes de gener 3 sòcies d'Oikocredit Catalunya van acompanyar a un grup de sòcies i personal d'Oikocredit d’arreu del món a conèixer el treball de les Finances Ètiques al país africà. A més de participar en una formació sobre el treball d'Oikocredit en el terreny, en aspectes com la concessió de préstecs o l'avaluació de l'impacte socio-ambiental, van visitar diverses organitzacions de microfinances, agricultura sostenible (com per exemple el cacau) o energies renovables.
En aquesta sessió (en castellà) ens compartiran les seves experiències i aprenentatges, i podrem interactuar amb elles en un entorn informal i relaxat.
Data i hora: dimarts 7 de juliol de 18:30h a 19:30h
Plataforma: Zoom. Abans que comenci t'enviarem més detalls sobre com connectar-t'hi.
Inscripció: l'acte és obert a tot el públic i gratuït, però t'agrairem que t’hi inscriguis a través de l’enllaç següent de la nostra pàgina de Zoom: https://zoom.us/meeting/register/tJMlfuirrDwuGNKdeuYxOYwzXJxO8OPo4sQI


-> Si coneixes algú a qui li pugui interessar aquesta activitat, no dubtis a reenviar-li la invitació!

« Atrás