Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Últim acord d'Oikocredit a Tadjikistan

Últim acord d'Oikocredit a Tadjikistan

imon-news-item-2.jpgdimecres, 23 de d’octubre de 2013

IMON Internacional és una institució microfinancera (IMF) líder a Tadjikistan; ofereix serveis financers i no financers a petits emprenedors urbans i rurals. La IMF va ser fundada originalment per l'Associació Nacional de Dones de Negocis de Tadjikistan formant societat amb Mercy Corps al 1999.

Una IMF que evoluciona

Des d'aleshores, IMON, ha evolucionat cap a una IMF d'estalvis, obtenint la llicència bancària al 2013. IMON ha estat una organització que ha rebut suport d'Oikocredit des del 2007, rebent set préstecs per un total de 8,4 € milions. IMON va ser l'única IMF a l'Àsia Central que va rebre una qualificació d'“A” per “MicroFinanza Rating”per les seves operacions socials i financeres.


Últim acord

Al juliol de 2013, Oikocredit va aprovar 4,2 € milions (TJS 26,2 milions), del qual una part, pot ser usat per IMON com una línia de crèdit revocable per 36 mesos per recolzar els seus nous productes financers.

« Enrere