Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Entitats sòcies premiades pels destacats resultats socials

Entitats sòcies premiades pels destacats resultats socials

esg-award-winners-2013.jpgdivendres, 21 de de juny de 2013

esg-award-winners-2013.jpg

21/06 Dues entitats sòcies van ser premiades pel seu destacat treball Ambiental, Social i de Governança (ESG per les seves sigles en anglès) en una cerimònia a la qual van assistir inversors d'Oikocredit, organitzacions sòcies i treballadors/es. Els premis, que es van donar a les entitats sòcies de Cambodja amb els millors resultats obtinguts, van reconèixer els excepcionals mèrits de VisionFund Cambodia i AMK.

Categoria: Premi per Excel·lents Resultats en l'Actuació Social
Guanyador: VisionFund Cambodia



VisionFund Cambodia va ser guardonada amb el Premi per Excel·lents Resultats en l'Actuació Social amb una puntuació màxima en la bateria d'indicadors de la ESG.

Aquesta entitat sòcia ofereix als seus clients una gran varietat de serveis que van des de préstecs fins a protecció infantil, salut i capacitació per a l'obtenció de mitjans per viure.

VisionFund mostra un seguiment molt proper als principis de protecció de clients i ha posat en marxa un sistema de retroalimentació (feedback) per l'equip de treball i un sistema integrat d'actuació social basat en reconeixements i incentius.

VisionFund dóna servei a 157.000 clients i té una cartera de crèdits de 48 milions de dòlars americans.

Llegeix més sobre com mesurem l'impacte social (en anglès):
http://www.oikocredit.coop/measuring-social-performance
http://www.visionfund.org/2097/where-we-work/asia-pacific/cambodia/

« Enrere