Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Inscripcions Obertes: II Fòrum Internacional per les Finances Ètiques i Alternatives

Inscripcions Obertes: II Fòrum Internacional per les Finances Ètiques i Alternatives

Cartel-Foro-800x1131.pngdivendres, 31 de de març de 2023

La xarxa Finantzaz Haratago ha obert les inscripcions per a participar en el Fòrum, que s'organitzarà els dies 24, 25 i 26 d'abril a Bilbao i Donostia-Sant Sebastià. També hi haurà activitats en línia que podràs gaudir en streaming..

Cartel-Foro-800x1131

En l'esdeveniment hi participaran la Barbara Rademaker del departament de desenvolupament de capacitats d'Oikocredit Internacional i en David Diaz de Quijano d'Oikocredit Catalunya que compartirà una recerca sobre necessitats de finançament del Comerç Just.

Més informació, consultar el programa i inscripcions aquí.

« Enrere