Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

La reunió anual d'associacions de suport d’Oikocredit, a nivell estatal es va celebrar a Madrid

La reunió anual d'associacions de suport d’Oikocredit, a nivell estatal es va celebrar a Madrid

encuentro de asociaciones.jpgdijous, 29 de de setembre de 2022

Representants d’Oikocredit Catalunya, Oikocredit Euskadi, Oikocredit Sevilla així com de l'equip de voluntariat de Madrid, acompanyats per l'equip del departament de relacions amb persones inversores d’Oikocredit Internacional, ens vam reunir el 24 de setembre a la seu de SETEM Madrid.

La reunió, que té un caràcter anual, va tenir com a objectiu el plantejar reptes i planificar accions per a l’any 2023. Es van compartir idees noves per a activitats de sensibilització i de promoció de les finances ètiques, així com també es van plantejar reptes per al treball conjunt el 2023. La trobada va recobrar la presencialitat després de la pandèmia.

Com a novetat vam tenir l'oportunitat de compartir experiències d’accions amb tècnics d’Oikocredit a Àustria, que van aportar la seva visió i idees a la discussió.

Foto de la trobada de les associacions d'Oikocredit

« Enrere