Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

L'Informe d'impacte 2021 ja està disponible!

L'Informe d'impacte 2021 ja està disponible!

Oikocredit Informe de impacto 2021 ES cover.pngdimecres, 15 de de setembre de 2021

Oikocredit acaba de publicar el seu Informe d'impacte 2021. En aquest informe podràs saber-ho tot sobre l'impacte social d’Oikocredit: com el mesurem, com es reflecteix en els nostres sectors i regions d'enfocament, el nostre suport de desenvolupament de capacitats, i molt més.

L'objectiu d’Oikocredit és millorar la qualitat de vida de les persones i comunitats de baixos ingressos a Àfrica, Àsia, i Amèrica Llatina i el Carib. En l'informe d'impacte, coneixeràs com monitorem i fem costat a les nostres organitzacions sòcies per a aconseguir aquests objectius.

El nostre Informe d'impacte 2021 explica com l'invertir en les nostres àrees d'enfocament d'inclusió financera (per exemple, microfinances i finançament a pimes), agricultura i energia renovable ajuda a Oikocredit a maximitzar el nostre impacte social. També podràs saber per què la nostra presència local és essencial per a seleccionar les organitzacions sòcies adequades amb les quals treballar i per a brindar suport de desenvolupament de capacitats. El desenvolupament de capacitats és un altre aspecte important del nostre treball sobre el qual podràs llegir.

Què més hi trobaràs?

A més, sabies que Oikocredit contribueix activament als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides? En l'informe expliquem com es manifesta la nostra contribució a aquests objectius amb més de 50 indicadors.

numeros

També hi trobaràs històries inspiradores de cadascun dels nostres sectors d'enfocament a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Històries com la de la Gladys Arcs, a qui presentem en la portada. Gràcies al suport financer de Cooprogreso, sòcia d’Oikocredit, la Gladys va poder sostenir el seu mitjà de subsistència, mantenir a la seva família, satisfer les necessitats mèdiques del seu marit i educar als seus fills. «El suport que m'ha donat Cooprogreso ha estat enorme», diu la Gladys. «Són presents quan els necessito».

COOP-EC-031

> Descarrega l'informe d'impacte 2021 aquí.

« Enrere