Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Patrick Stutvoet es converteix en el nou Director d’IT i Operacions d’Oikocredit

Patrick Stutvoet es converteix en el nou Director d’IT i Operacions d’Oikocredit

Patrick Stutvoet.jpgdimecres, 27 de de febrer de 2019

A Oikocredit ens complau anunciar l’anomenament de Patrick Stutvoet com a Director d’IT i Operacions, i el nou membre de la Junta Directiva de la cooperativa, a partir del 1 de març de 2019.

Amb més de 20 anys d'experiència en informàtica i operacions per al sector dels serveis financers, incloent en posicions recents al Banc d'Anglaterra i ABN AMRO, Patrick tindrà un paper clau que proporcionarà lideratge i experiència en informàtica i operacions a Oikocredit. Estarà basat en l'oficina central d'Oikocredit a Amersfoort, Holanda.

Thos Gieskes, Director d’Oikocredit, ha comentat: “Estem molt contents i contentes de donar la benvinguda a Patrick a Oikocredit. L'enfortiment de les capacitats organitzatives és una part important de la nostra estratègia actualitzada. Confiem que en Patrick proporcionarà experiència i inspiració per donar suport a les nostres ambicions estratègiques”.

Llegeix la nota de premsa

« Enrere