Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit, a la Fira del Mercat Social de Madrid

Oikocredit, a la Fira del Mercat Social de Madrid

senegal.jpgdilluns, 06 de de juny de 2016

El cap de setmana del 4 i 5 de juny Oikocredit va participar a la IV Fira d'Economia Social i Solidària de Madrid. Hi vam ser presents 150 entitats representant un sector econòmic alternatiu que segueix creixent i demostrant la força i capacitat de generar canvi social any rere any. Membres de l’oficina d’Euskadi s’hi van desplaçar en representació de les tres associacions d’Oikocredit a l’Estat.

Unes 15.000 persones van passar per les instal·lacions de Matadero per conèixer alternatives diferents de productes i serveis de les organitzacions que ofereixen la possibilitat de fer una economia més justa i sostenible: en agricultura sostenible, cultura i mitjans de comunicació independents, moda sostenible, serveis financers ètics, assegurances ètiques, transport sostenible, energies renovables…

Oikocredit va seguir estrenyent llaços amb altres proveïdors de serveis financers ètics com Fiare Banca Etica i Coop 57, companys de viatge amb qui mantenim una estreta relació i ens agrada coincidir i compartir experiències.

La intenció de la Fira i de tots els que hi vam participar la va resumir la presidenta de REAS Madrid, Marta Mangrane: “En aquesta situació de crisi és important posar al centre un altre tipus de valors i contagiar d’altres empreses i models econòmics perquè es passin a l'economia social i solidària, i alhora recordar a la ciutadania el poder que té com a consumidora per generar un canvi social optant per productes i serveis de l'Economia Social i Solidària”.

« Enrere