Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Informe anual 2015: Creixement i canvis

Informe anual 2015: Creixement i canvis

Cover annual report 2015 Englishdimecres, 27 de d’abril de 2016

L'informe anual d'Oikocredit de l'any 2015 ja està a la xarxa. El document és una actualització de les operacions i el rendiment, i els moviments que hem desenvolupat en les nostres àrees d'inclusió financera, agricultura i energies renovables, i Àfrica.

El 2015 Oikocredit va registrar dues fites notables. Una d'elles va ser el 40è aniversari, i l'arribada als 1000 milions d'euros en actius consolidats. L'informe anual d'enguany proporciona tots els detalls sobre aquests èxits, així com informació sobre les organitzacions sòcies, els elements clau dels últims cinc anys i l'estat financer.

Com a cooperativa internacional i inversor social a tot el món, la missió d'Oikocredit és proporcionar serveis financers i suport a les organitzacions per millorar les condicions de vida de les persones amb uns ingressos baixos i les seves comunitats de forma sostenible.

Informe anual del 2015 Creiement i canvi

« Enrere