Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Finances Ètiques per al desenvolupament sostenible

Contribueix amb la teva inversió a finançar projectes com aquest

Com invertir
Com invertir

M-KOPA Holdings Limited - Sistemas de energía doméstica PAYG alimentados por energía solar

M-KOPA Holdings Limited

Providing solar-powered PAYG home energy systems

Regne Unit

Verd

Promou i/o dóna suport a la protecció del medi ambient. Un exemple d'això seria una cooperativa de producció agroecològica.

M-Kopa Holdings Ltd (M-Kopa) was established to make solar electricity accessible to low-income customers, and is regarded as a pioneer of pay-as-you-go (PAYG) financing. The holding company has subsidiaries in Kenya, Uganda and Nigeria which builds on experience going back to 2012. An M-Kopa customer is typically located in off-grid rural and peri-urban areas.

M-Kopa was founded in 2017 and first partnered with Oikocredit in 2020.

Descarregar aquesta pàgina en format PDF