Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Finances Ètiques per al desenvolupament sostenible

Contribueix amb la teva inversió a finançar projectes com aquest

Com invertir
Com invertir

Baobab Plus Cote d'Ivoire - Sistemas de energía solar y servicios digitales

Baobab Plus Cote d'Ivoire

Providing solar energy systems and digital services

Côte d'Ivoire

Baobab Plus Cote d'Ivoire (Baobab Plus) is part of the Baobab Group, formerly known as Microcred. It was established to provide solar energy systems and digital tablet services to homes. Baobab Plus was the first MFI to move into pay-as-you-go (PAYG) solar home systems to tackle energy access and financial inclusion challenges.

Baobab Plus was founded in 2016 and first partnered with Oikocredit in 2020.

Descarregar aquesta pàgina en format PDF