Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Finances Ètiques per al desenvolupament sostenible

Contribueix amb la teva inversió a finançar projectes com aquest

Com invertir
Com invertir

Federación Regional de Asociaciónes de Pequeños Cafetaleros Ecológicos del Sur del Ecuador - Fortalecer la cadena de valor del café de comercio justo en Ecuador

Federación Regional de Asociaciónes de Pequeños Cafetaleros Ecológicos del Sur del Ecuador

Strengthening the fair trade coffee value chain in Ecuador

Ecuador

Comerç Just

Comerç de productes que han estat certificats i que porten una etiqueta de Comerç Just. Un exemple és una cooperativa de productors que col·lectivament venen el seu cacau a una organització de Comerç Just.

Verd

Promou i/o dóna suport a la protecció del medi ambient. Un exemple d'això seria una cooperativa de producció agroecològica.

Federación Regional de Asociaciónes de Pequeños Cafetaleros Ecológicos del Sur del Ecuador (FAPECAFES) was established in 2002 to help coffee growers’ associations sell their products in the local and export markets. The federation gives technical assistance and runs various development projects. FAPECAFES represents approximately 1,200 small-scale fair trade coffee farmers in the provinces of Loja, Zamora Chinchipe and El Oro, in southern Ecuador.

FAPECAFES has a strong focus on social performance and has demonstrated commitment to the development of a group of small coffee farmers in a vulnerable region. The average plot size of the farmers is 1.5 hectares. In addition to coffee, most farmers grow complementary crops such as sugarcane, yucca, bananas, coconuts or avocados. These are used for domestic consumption and sold, in order to generate additional income.

FAPECAFES is an enthusiastic promotor of organic farming in a spirit of cooperation, social responsibility and respect for the environment.

Federación Regional de Asociaciónes de Pequeños Cafetaleros Ecológicos del Sur del Ecuador has been an Oikocredit partner since 2011.

Descarregar aquesta pàgina en format PDF