Ja sóc inversor/a

Si ja ets inversor/a, aquí pots consultar tot allò relacionat amb la gestió de la teva inversió a Oikocredit.

MyOikocredit: totes les dades sobre la meva inversió

MyOikocredit és el portal online per les persones i organitzacions que han invertit a Oikocredit.

* Nota: actualment el portal MyOikocredit només està disponible en castellà. Estem treballant per tenir-ne la versió catalana en breu. Disculpa les molèsties!

Mostra del portal MyOikocredit.

A MyOikocredit pots veure tots els detalls de la teva inversió, modificar les teves dades, sol·licitar certificats i gestionar inversions addicionals o recuperacions.

Com puc fer inversions addicionals?

Després de la primera inversió pots fer inversions addicionals en qualsevol moment, i per qualsevol import.

Simplement entra al teu compte de MyOikocredit, desplega els detalls i fes clic a "+Comprar" i introdueix la quantitat que vols invertir. Després fes la transferència al compte bancari que s'indica i en uns dies rebràs el certificat de nova aportació, indicant el saldo total.

Mostra del portal MyOikocredit.

Puc recuperar la meva inversió?

Es pot sol·licitar la recuperació de la inversió en qualsevol moment.

Per demanar una recuperació, entra al teu compte de MyOikocredit, desplega els detalls i fes clic a "-Vendre" i introdueix la quantitat que vols retirar.

L'OISF processa les recuperacions sobre la base d'un mes de calendari. Sota determinades circumstàncies es pot postergar la devolució en les condicions recollides en el fullet. Per més informació sobre les recuperacions de Certificats de Dipòsit de l'OISF, pots veure la secció 7.1 del fullet.

També pots posar-te en contacte amb nosaltres.